'Ajax en vier andere clubs in de markt voor verdediger Genk'

25 juli 2022, 21:59

Ajax hoopt deze transferwindow nog een concurrent voor Brian Brobbey aan te trekken, maar kijkt volgens Antena 2 ondertussen ook rond voor een defensieve versterking. Daarvoor is Jhon Lucumí in beeld, zo meldt het Colombiaanse radiostation.

Lucumí is een 24-jarige centrale verdediger die op de loonlijst staat bij KRC Genk. Wil de Belgische club voorkomen dat de vijfvoudig international van Colombia over een jaar gratis vertrekt, dan is nu het moment aangebroken om hem te verkopen. Het contract van Lucumí loopt namelijk aan het einde van het seizoen af.

Naast Ajax zouden ook andere clubs belangstelling hebben voor Lucumí. Vanuit de Premier League zou Fulham wel oren hebben naar een samenwerking met de fysiek sterke verdediger. Bologna, OGC Nice en Zenit St. Petersburg zijn de andere clubs die worden gelinkt aan Lucumí. Ajax heeft naar verluidt echter een streepje voor op deze clubs.

Het is onduidelijk hoe concreet de interesse van Ajax is. De Amsterdammers hebben het vertrek van Lisandro Martínez immers al opgevangen met de komst van Calvin Bassey. Mogelijk komt Lucumí pas serieus in beeld als Perr Schuurs vertrekt. De 22-jarige verdediger wil graag wekelijks aan spelen toekomen en dat lijkt er bij Ajax niet in te zitten. Onder meer Fiorentina zou hem van de Amsterdamse club willen overnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen