Ajax heeft probleem met Bandé en wordt gelinkt aan Kalimuendo

12 juli 2022, 21:04

Ajax zit in haar maag met aanvaller Hassane Bandé (23). Hoewel de buitenspeler afscheid heeft genomen van huurclub NK Istra en nog tot 2023 onder contract staat in Amsterdam, is hij nog altijd niet gespot in de hoofdstad. Door problemen rond zijn werkvergunning, is hij nog altijd niet in Nederland.

Dat schrijft Bart Sanders, Ajax-supporter en host van de Pantelic Podcast, dinsdag op Twitter. Er is volgens hem 'veel gedoe' rondom de werkvergunning van Bandé en daardoor is hij formeel vooralsnog niet welkom op De Toekomst. Anders had hij onder Alfred Schreuder wellicht een nieuwe kans kunnen krijgen in de voorbereiding, maar dat zit er door de administratieve rompslomp niet in.

Volgens Sanders was een verkoop sowieso al het plan van Ajax, voor de buitenspeler die kort na zijn miljoenentransfer naar Nederland een zware blessure opliep. Zonder een minuut in de hoofdmacht te spelen werd hij verhuurd aan achtereenvolgend FC Thun en NK Istra en met de huidige situatie lijkt het erop dat hij ondanks zijn prijskaartje van acht miljoen euro geen minuut zal spelen voor Ajax 1.

Lees ook: Niet overtuigd: Ajax krijgt Bandé na verhuurbeurt weer terug

Ajax doet navraag bij Kalimuendo

Vanuit Frankrijk kwam er ook transfernieuws rondom Ajax: de Amsterdammers zouden hebben geïnformeerd naar de diensten van Arnaud Kalimuendo. De twintigjarige spits heeft weinig uitzicht bij Paris Saint-Germain, maar Ajax is niet de enige club die navraag heeft gedaan naar zijn status. Volgens CBSSport-journalist Ben Jacobs volgen ook Leeds United, Newcastle United en Atalanta Bergamo de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

OneBloodOneAim
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

PSV is namelijk ook geïnteresseerd, en die gaan eroverheen bieden, wat Ajax ook bied, gaan zij daar dus gewoon overheen bieden :-)D

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen