'Yilmaz is in de praktijk al hoofdtrainer en belooft forse winstpremie

24 augustus 2022, 11:54
'Yilmaz is in de praktijk al hoofdtrainer en belooft forse winstpremie

Bij Fortuna Sittard is een zeer opmerkelijke ontwikkeling in gang gezet. Na het plotselinge ontslag van hoofdtrainer Sjors Ultee lijkt vedette Burak Yilmaz de macht bij de club steeds meer naar zich toe te trekken. Daarbij deed hij zijn ploeggenoten een opvallende belofte.

Kort na het ontslag van Ultee werd dinsdag duidelijk dat dit niet los gezien kon worden van de aanwezigheid van Burak Yilmaz. De 37-jarige Turkse spits tekende deze zomer een contract voor vijf seizoenen, waarbij afgesproken was dat hij na zijn afscheid als voetballer een trainersloopbaan kon opbouwen in Sittard. Hier lijkt hij nu dus al mee begonnen te zijn.

Lees ook: 'Yilmaz neemt touwtjes stevig in handen na ontslag van Ultee'

Naast dat Yilmaz dinsdag op het trainingsveld de stafleden meerdere keren openlijk gecorrigeerd zou hebben, kwam ESPN een dag later met verdere details. 'Hij bepaalt wat en hoe er getraind wordt, maakt de opstelling, doet de wedstrijdbespreking en bepaalt het weekschema. De Turk heeft nog niet de juiste papieren om als hoofdtrainer voor de groep te staan, maar in de praktijk gebeurt dat wel', schreef het medium. 

Duizend euro netto

Daar kwam bij dat Yilmaz zijn ploeggenoten een opmerkelijke belofte zou hebben gedaan. Na nul punten te hebben gepakt uit de eerste drie duels, is een zege op sc Heerenveen aanstaande zaterdag heel belangrijk om de rust weer iets terug te laten keren. Om dat voor elkaar te krijgen, beloofde de Turk zijn ploeggenoten allemaal duizend euro netto wanneer de ploeg wint in Friesland. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen