Ten Hag boos op arbitrage: "Dat heeft iedereen kunnen zien"

16 oktober 2022, 20:58

Erik ten Hag is niet te spreken over de arbitrage bij het duel tussen Manchester United en Newcastle United. Beide ploegen eindigden het duel doelpuntloos (0-0), maar volgens de Nederlandse coach had de goal die zijn ploeg maakte, gewoon goedgekeurd moeten worden. Door twee treffers van Cristiano Ronaldo ging een streep.

Eerst werd de goal van hem teruggefloten vanwege buitenspel van de Portugees, maar meteen daarna pikte Ronaldo een vrije trap af van keeper Nick Pope. Fabian Schär had de bal richting zijn keeper geschoten over een paar meter, waardoor Ronaldo vond dat de vrije trap was genomen. Pope vond van niet en maakte het de spits niet moeilijk om te scoren. De arbiter besloot het doelpunt meteen af te keuren en de vrije trap over te laten nemen.

Dat snapte Ten Hag niet, zo vertelde hij na het duel. "Iedereen heeft dit kunnen zien, veel meer wil ik er niet over zeggen", baalde de oefenmeester over het afgekeurde doelpunt van Ronaldo. "Ik heb mijn mening ook gedeeld met scheidsrechter Craig Pawson. Verder ga ik er niet te veel over zeggen: jullie moeten maar oordelen over de prestaties van de teams en de arbiter."

Lees ook: Rashford beloont dappere wissel Ten Hag niet tegen Newcastle

Dat Manchester United niet scoorde en sowieso dit seizoen maar heel moeizaam tot de doelpunten komt, baart Ten Hag nog geen zogen. "We hadden vijftien doelpogingen volgens mij. Dan komende de doelpunten vanzelf. En de ene periode scoor je nou eenmaal makkelijker dan de andere. Bijna elke wedstrijd hebben we tot dusver een doelpunt gemaakt, maar vandaag toevallig niet."  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen