Ten Hag reageert op veelbesproken woede van Ronaldo na wissel

19 oktober 2022, 18:25

Cristiano Ronaldo was ook afgelopen weekend weer de meestbesproken man van Manchester United. De Portugees scoorde niet en speelde met 0-0 gelijk, maar toch kreeg hij alle schijnwerpers op zich gericht. Ronaldo oogde zichtbaar gefrustreerd nadat Erik ten Hag hem naar de kant haalde.

Ronaldo stak zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. De Portugees kreeg een schouderklopje van Ten Hag, maar liep vervolgens morrend en hoofdschuddend naar de reservebank. Daar maakt Ten Hag zich niet al te druk over. "Er is denk ik geen een speler die blij is als hij gewisseld wordt, Ronaldo al helemaal niet", vertelde Ten Hag op de persconferentie richting het duel met Tottenham Hotspur.

Ronaldo misdroeg zich in de ogen van Ten Hag echter niet. "Zo lang het op een normale manier gaat, heb ik daar geen problemen mee. Hij vond dat hij beter op het veld had kunnen blijven staan en had het gevoel dat hij nog zou gaan scoren in de slotfase. Dat maakt hem juist zo goed."

Ten Hag haalde hem echter naar de kant en speelde vervolgens doelpuntloos gelijk tegen Newcastle United. De Portugees moet het dit seizoen vooral doen met een reserverol op Old Trafford. Zijn doelpuntenteller staat slechts op één.

Lees ook: Gakpo bevestigt interesse van United en gesprekken met Ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen