Alles wijst op definitieve rentree van Pröpper in betaalde voetbal

31 december 2022, 20:10

Davy Pröpper (31) lijkt serieus terug te keren in het betaalde voetbal. De middenvelder traint momenteel mee bij Vitesse en is ook mee met de Arnhemmers op trainingskamp. Omdat hij zaterdagmiddag in Portugal ook de eerste helft heeft gespeeld tegen PEC Zwolle, lijkt alles dan toch echt te wijzen op een rentree.

Heel veel vertrouwen zal Vitesse niet uit het oefenduel halen, want de ploeg van Phillip Cocu ging onderuit tegen de nummer twee van de Eerste Divisie (2-3). Aan het begin van de tweede helft kwam Vitesse nog wel op voorsprong via Million Manhoef (2-1), maar in het laatste kwartier ging het alsnog mis. Invallers Samir Lagsir en Denzel Kuijpers zorgen voor een nederlaag bij de Arnhemmers.

Lees ookFortuna Sittard pakt door en haalt tweede winteraanwinst op bij Vitesse 

Pröpper kwam halverwege binnen de lijnen voor aanvoerder Matus Bero en deed de hele helft mee. Daarmee lijkt de voetballer fit genoeg te zijn om minuten te maken in de tweede seizoenshelft voor Vitesse. Die club kan wel wat versterking gebruiken. Na een teleurstellende eerste helft van het seizoen staan de Arnhemmers dertiende, met slechts twee punten meer dan nummer zestien FC Emmen. Bovendien werd de club in de KNVB Beker uitgeschakeld door de amateurs van Kozakken Boys. Op 7 januari hervat Vitesse de competitie met een uitduel bij AZ. 

Scoreverloop: 15. Landu 0-1, 46. Cornelisse 1-1, 52. Manhoef 2-1, 74. Lagsir 2-2, 88. Kuijpers 2-3

Opstelling Vitesse: Scherpen, Arcus (64. Yapi), Flamingo, Meulensteen, Cornelisse (64. Wittek); Tronstad, Bero (46. Pröpper); Jonathans (46. Frederiksen), Vidovi? (78. Kozlowski), Manhoef; Bialek (78. Sankoh)

Opstelling PEC Zwolle: Hauptmeijer (46. Schendelaar); Bogarde (46. Van Polen), R. van den Berg (46. Olde Weghuis) (71. Taha), Kersten (46. Görlich), Van Hintum (46. Van den Belt); Kaparos (46. Huiberts), Mrkonji? (46. Medunjanin), Thomas (25. Taha) (46. Chirino); Kastaneer (46. D. van den Berg), Thy (46. Meijer) (71. Kuijpers), Landu (46. Lagsir)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen