'Bosz heeft ook geen trek in avontuur bij kwakkelend Groningen'

1 december 2022, 13:31

FC Groningen heeft nog altijd geen opvolger gevonden voor de onlangs ontslagen Frank Wormuth. De afgelopen weken heeft technisch directeur Mark-Jan Fledderus liefst vier kandidaten benaderd. Onder meer Peter Bosz zag het naar verluidt niet zitten om aan de slag te gaan in Groningen.

Bosz stond volgens Voetbal International ook op het lijstje van Groningen. De ex-trainer van onder meer Ajax en Borussia Dortmund kreeg een belletje van Fledderus, maar hij bedankte volgens VI telefonisch voor de eer. Bosz is momenteel clubloos na zijn ontslag bij Olympique Lyon. Wat dat betreft was hij voor Groningen een ideale opvolger van Wormuth, die ruim twee weken geleden op straat werd gezet.

Lees ook: FC Groningen ziet opnieuw kandidaat-trainer afhaken

De andere mogelijkheden liggen momenteel nog vast bij een andere club. Joseph Oosting maakt het seizoen liever af bij RKC Waalwijk, terwijl Dick Lukkien niet mag vertrekken van zijn werkgever FC Emmen. Groningen leek hard op weg om Dick Schreuder weg te plukken bij PEC Zwolle. Hij was in gesprek met Fledderus, maar besloot uiteindelijk om met PEC de jacht op promotie naar de Eredivisie hervatten.

Eredivisie

Groningen hervat de competitie over ruim een maand met een uitwedstrijd tegen Excelsior. De club uit het noorden van Nederland heeft een slechte eerste seizoenshelft achter de rug en moet in 2023 aan de bak. Groningen heeft namelijk pas twaalf punten verzameld en staat daarmee op de vijftiende plek. Het gat met de degradatiezone is na veertien wedstrijden slechts een puntje. De club zit wel nog in de KNVB Beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die wacht op Ajax ! A Schreuder niks voor Groningen dan ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen