Van Bommel verbijsterd: "Weet niet of ik boos of tevreden moet zijn"

28 december 2022, 10:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De hervatting van de Belgische Pro League kende een aantal indrukwekkende potjes. Racing Genk, dat ver bovenaan staat, verloor van degradatiekandidaat Kortrijk. Mark van Bommel speelde met 'zijn' Royal Antwerp in een krankzinnig duel gelijk tegen Westerlo: 3-3. "Ik weet niet of ik boos of tevreden moet zijn", vertelde de oefenmeester na de wedstrijd.

Na een dik uur spelen keken de mannen uit Antwerpen tegen een 3-1 achterstand aan, maar door uitblinker Calvin Stengs speelde Royal toch nog gelijk. Stengs was goed voor een doelpunt en een assist op Vincent Janssen, beide doelpunten vielen in de slotfase. "Als je de wedstrijd ziet, dan moet je volgens mij met dikke cijfers winnen. Als we deze wedstrijd nog tien keer spelen, dan winnen we hem negen keer."

Lees ook: 'Blind heeft naast Antwerp nog een voor Ajax pijnlijkere optie'

Vincent Janssen was trefzeker, maar kon logischerwijs niet helemaal tevreden zijn over zijn team: "We hebben voor de WK-break ook al laten zien dat we snel een wedstrijd kunnen omdraaien, daarin bleven we vandaag ook geloven. Het hadden er drie moeten zijn, maar met z'n allen hebben we toch nog geknokt voor een punt. Het is best knap dat je van 3-1 nog een 3-3 kan maken, maar er zat toch meer in. Voor mij overheerst een dubbel gevoel."

Antwerp staat derde in de Pro League met een achterstand van tien punten op koploper Genk, maar de laatste overwinning is al een tijdje geleden. Voor de WK-break wist Antwerp namelijk vier duels op rij niet te winnen, tegen Waterlo werd dat dus nummer vijf op rij. Het begin van de club was geweldig, ze wonnen elf van de eerste dertien duels maar hebben sindsdien dus niet meer weten te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen