"Younes wordt niet gesteund door volledige spelersgroep Utrecht"

16 december 2022, 09:55

FC Utrecht nam woensdag verrassend afscheid van hoofdtrainer Henk Fraser. De oefenmeester moest vertrekken na een incident met aanvaller Amin Younes, die hij op het trainingsveld naar de keel zou hebben gegrepen. 

De spelersgroep van de Domstedelingen zou niet in zijn geheel achter het vertrek van Fraser hebben gestaan, meldde Hans Kraaij junior bij het ESPN-programma WK Praat. "Ik kan absoluut tegenspreken dat de volledige spelersgroep achter Younes stond", wist Kraaij te melden. 

Als opvolger voor Fraser stelde FC Utrecht inmiddels diens voormalig assistent Aleksandar Rankovic aan. Een opvallende keuze, aangezien Fraser bij zijn vorige club Sparta Rotterdam nog opstapte toen diezelfde Rankovic werd weggestuurd. "Ik neem aan dat Fraser en Rankovic daar onderling over hebben gesproken", zegt commentator Mark van Rijswijk. 

Lees ook: Utrecht schuift Rankovic naar voren na rel rond vertrokken Fraser

Marciano Vink vindt het vertrek van Fraser een teken van deze tijd. "We zijn een beetje aan het doorslaan door dit direct als grensoverschrijdend gedrag te bestempelen", signaleert de oud-middenvelder van onder meer Ajax en PSV. "Nog geen tien jaar geleden was dit misschien nog wel in den minne geschikt met een goed gesprek tussen beiden." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

younes is toch gewoon een ettertje, over het paard getilde speler overal weg met problemen,had het kunnen weten utrech

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen