Einde aan maandenlange ongeslagen status van PSG in Ligue 1

1 januari 2022, 23:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain heeft voor het eerst sinds maart 2022 verloren in de Ligue 1. De koploper van Frankrijk was in de eigen competitie maandenlang ongeslagen, maar de 3-1 nederlaag op bezoek bij concurrent RC Lens heeft een einde gemaakt aan deze indrukwekkende reeks.

Paris Saint-Germain steekt er qua selectie ver bovenuit in Frankrijk en dat was het afgelopen jaar ook aan de resultaten te zien. Tot vandaag verloor Paris Saint-Germain namelijk sinds 20 maart 2022 géén een wedstrijd in de Franse competitie. Destijds gingen de Parijzenaren onderuit tegen AS Monaco (3-0), maar sinds dat duel incasseerde PSG geen nederlaag meer in de Ligue 1.

Maar liefst 31 wedstrijden op rij wist Paris Saint-Germain niet te verliezen, maar daar is op de eerste dag van het nieuwe jaar direct een einde aangekomen. Op bezoek bij directe achtervolger RC Lens ging Paris Saint-Germain met 3-1 onderuit en dat had het vooral aan zichzelf te danken. Bij twee doelpunten van de nummer twee van Frankrijk zag de achterhoede van de Parijzenaren er namelijk niet goed uit.

Lees ook: Ontketende Openda laat nieuwe jaar van PSG met kater beginnen

Howel het voor Paris Saint-Germain pas de eerste nederlaag van het seizoen is, houdt dat niet in dat RC Lens erg ver van de regerend landskampioen af staat. RC Lens heeft tot nog toe namelijk ook nog maar één duel verloren in de Ligue 1 en staat nu nog maar vier punten achter op Les Parisiens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen