Bijzonder avontuur in Midden-Oosten lonkt voor Jansen

1 februari 2023, 23:41

Een bijzonder avontuur in het buitenland lonkt voor Johnny Jansen. De oud-trainer van sc Heerenveen is in gesprek met de voetbalbond van Koeweit. Jansen zit sinds het begin van het vorige seizoen zonder club na zijn ontslag bij Heerenveen, maar kan nu eindverantwoordelijk worden voor de beloften van het land uit het Midden-Oosten.

Mogelijk kan de oefenmeester snel weer aan de bak in de voetballerij, want Koeweit zou de 47-jarige trainer graag willen vastleggen. Dat geeft Jansen aan in de podcast van de Leeuwarder Courant. De Nederlandse coach heeft inmiddels een gesprek gevoerd met de voetbalbond en hoopt dat er in de toekomst een tweede gesprek wordt gepland. Jansen ziet het als een kans die hij niet wil laten lopen.

"Het lijkt mij een prachtige uitdaging en een fantastisch avontuur", geeft de geboren Fries aan in de podcast van de Leeuwarder Courant. "Hopelijk komt er een tweede gesprek, het moet alleen net even goed vallen. Het was goed om even afstand te nemen van Heerenveen en het voetbal, maar ik wil nu heel graag weer op het veld staan", besluit Jansen.

Jansen is nu in gesprek met de voetbalbond van Koeweit, maar is onlangs ook in gesprek geweest met Borneo FC en de voetbalbond van Jordanië. Ook bij dat land was Jansen in beeld om trainer van de beloften te worden, maar deze deals liepen op niets uit. Mogelijk is het met Koeweit drie keer scheepsrecht voor Jansen.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen