Drama voor Davy Pröpper: kort na terugkeer een gescheurde kruisband

6 februari 2023, 22:09
Foto: © ProShots

Een enorme domper voor Davy Pröpper: de middenvelder van Vitesse heeft een zware knieblessure overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FC Emmen. Vitesse meldt dat zijn voorste kruisband is gescheurd, waardoor zijn seizoen erop zit.

Ne een jaar keerde Pröpper terug op het veld en in zijn tweede wedstrijd ging het mis. Twintig minuten voor tijd werd hij vervangen en inmiddels is duidelijk dat hij een ernstige blessure opliep in Emmen. "Naast een enorme domper is het botte pech voor Pröpper, die juist lang de tijd heeft genomen om een besluit te nemen over zijn voetbalrentree en daarbij zo fit mogelijk aan de start te kunnen staan", schrijft Vitesse in een persbericht.

Technisch directeur Benjamin Schmedes voelt mee met Pröpper en spreekt van een grote dreun voor zowel de speler als voor de club. "Hij is uiteraard aangeslagen en zal tijd nodig hebben om dit nieuws te verwerken. Uiteraard zullen wij Davy alle steun geven die hij nodig heeft. We wensen hem ontzettend veel sterkte."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen