Goed nieuws voor Overmars en Van Bommel: eigenaar smijt weer met geld

20 februari 2023, 14:53
Goed nieuws voor Overmars en Van Bommel: eigenaar smijt weer met geld

Antwerp FC heeft torenhoge ambities en wil zo graag mogelijk kampioen van België worden. De club van technisch directeur Marc Overmars en trainer Mark van Bommel kan daarbij rekenen op Paul Gheysens. De eigenaar heeft de voorbije jaren al heel wat geld in de club gepompt en gaat er de komende tijd zelfs nog een schepje bovenop doen.

Richting het einde van het seizoen wil Gheysens nog eens maximaal 47,5 miljoen euro in de Belgische club pompen, weet Het Nieuwsblad te melden. Als de club, waar onze landgenoten Vincent Janssen, Calvin Stengs en Jurgen Ekkelenkamp allemaal actief zijn, dan nog bespaart of extra inkomsten genereert, kan die som nog wat lager uitvallen. Het blijft wel een enorm bedrag, want de teller van kapitaalsverhogingen staat momenteel al op 114,6 miljoen euro.

In de toekomst wil Gheysens uiteraard profiteren van al die investeringen in de club. Het nieuwe transferbeleid en de nieuwe status van de jeugdopleiding moeten de balans in de toekomst naar de positieve kant doen krijgen. Bij Antwerp FC hopen ze in navolging van spelers als Hongla, Benson en Pacho in de toekomst nog meer spelers voor stevige bedragen te verkopen.

Lees ook: Grote zorgen in België: supporter valt van de tribune

Van Bommel werd vorig jaar aangesteld als hoofdtrainer van Antwerp FC en moest het gat ten opzichte van de Belgische top zien te dichten. De oud-trainer van PSV is goed op weg. Antwerp FC staat momenteel derde in de Jupiler Pro League. De achterstand op koploper KRC Genk bedraagt weliswaar tien punten, maar regerend kampioen Club Brugge moet hetzelfde aantal punten zien goed te maken op Antwerp FC.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

guest
Link gekopieerd!
avatar

Goe bezig

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen