Ten Hag krijgt lof vanuit onverwachte hoek: "Deze trainer doet me denken aan Benítez"

10 februari 2023, 11:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik Ten Hag heeft lof gekregen van iemand waar je het niet snel van verwacht. Jamie Carragher (oud-Liverpoolspeler) vindt dat Ten Hag een hoop positieve veranderingen heeft gebracht binnen Manchester United. De manager uit Oldenzaal wordt zelfs vergeleken met een succesvolle oud-trainer van Liverpool. Dit is een compliment die de trainer van Mancheser United waarschijnlijk niet zo snel had verwacht.

In het YouTube-programma Overlap Fan Debate vergelijkt Carragher Ten Hag met een oefenmeester die niet zo goed ligt in Manchester. "Deze trainer doet me denken aan Rafael Benítez bij Liverpool in zijn beginperiode." Deze opmerking leidt tot veel verbazing bij de andere mensen in de zaal, waaronder bij Gary Neville.

De reden dat hij de Nederlandse manager vergelijkt met de Spaanse oud-coach van Everton en Liverpool is dat ze allebei niet veel weggaven in persconferenties. "Dit komt ook door de taal. Beiden kunnen niet goed Engels, maar geven daarom ook niet veel weg. Alleen achter de schermen is dit heel anders, want daar weten ze precies waar ze mee bezig zijn", zegt de oud-verdediger van Liverpool.

Dit seizoen gaat het voor de wind bij de voormalig tacticus van Ajax. De recordkampioen van Engeland staat op een derde plaats en er is eindelijk weer wat structuur te zien bij de Mancunians. Ondanks een moeilijke start is het team toch weer gaan draaien en kunnen ze in ieder geval de Champions League al ruiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen