Barcelona krijgt na domper Frenkie de Jong weer dramatisch blessurenieuws

25 maart 2023, 16:54
Barcelona krijgt na domper Frenkie de Jong weer dramatisch blessurenieuws

FC Barcelona lijkt voorlopig geen beroep te kunnen doen op Andreas Christensen. De verdediger is met een blessure teruggekeerd van de interlandperiode met Denemarken en is naar verluidt een tijdje uitgeschakeld. Dat is het volgende slechte blessure-nieuws voor trainer Xavi.

Denemarken won eerder deze week met 3-1 van Finland, maar Christensen moest al in de eerste helft naar de kant. Hij werd zaterdag vervolgens getest bij Barcelona en daaruit bleek een kuitblessure. De club lijkt hem drie weken te moeten missen en dat is een flinke streep door de rekening. Na de interlandperiode staat er namelijk weer een El Clásico op het programma.

Op woensdag 5 april (21.00 uur) komt Real Madrid in de halve finale van de Copa del Rey op bezoek in het Camp Nou. De eerste wedstrijd werd met 0-1 gewonnen door de Catalanen. Xavi lijkt te moeten puzzelen tegen de aartsrivaal. Naast Christensen zijn ook Pedri en Ousmane Dembélé geblesseerd. Achter de namen van Frenkie de Jong en Ronald Araújo staat nog een groot vraagteken.

Barcelona op weg naar drie prijzen

Xavi zal via Real graag naar de finale van de Copa del Rey willen. Onder leiding van het clubicoon won Barcelona al de Supercopa de España. Daarnaast staan de Catalanen er uitstekend op in de strijd om de landstitel. Het verschil met achtervolger Real is twaalf punten in het voordeel van de ploeg van Xavi. Er staan nog twaalf competitiewedstrijden op het programma in Spanje.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen