Primeur in Helmond: KKD-duel stilgelegd na vuurwerk op het veld

7 april 2023, 20:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De KNVB kondigde na het uit de hand lopen van De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord in de KNVB Beker strenge nieuwe regels aan bij misdragingen van het publiek. Helmond Sport en MVV hebben vrijdagavond als eerste kennisgemaakt met de gevolgen. 

In de zeventiende minuut van het duel in Helmond werd vanuit het uitvak vuurwerk op het veld gegooid. Daarna werd de wedstrijd direct stilgelegd door scheidsrechter Robin Hensgens. 

Inmiddels is de wedstrijd, bij een 0-0 stand, wel weer hervat. Voorafgaand daaraan spraken enkele spelers van MVV de meegereisde fans vermanend toe. Als zij opnieuw over de schreef zouden gaan, zo hielden de spelers de eigen fans voor, zou de wedstrijd definitief gestaakt worden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

".....hebben als eerste kennisgemaakt met de gevolgen". Slappe zakken zijn het! De wedstrijd even stilleggen, het tuig vermanend toespreken en vervolgens weer vrolijk verder voetballen...dat zijn geen gevolgen!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor de zoveelste keer joh. Men kan ook niet veel doen . In den haag moeten ze wetten maken waardoor politie en justitie en clubs dit aan kunnen pakken . Zwaardere straffen etcetc . Maar goed jij lult hier en lult maar volgens mij kom je echt nooit buiten . Net als laatst dat je een mening hebt over controleren bij een stadion . Niet je eigen ervaring maar van een filmpje . Zeg dan niks

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen