Slijtageslag bij Groningen - Utrecht: vier blessures en tien minuten extra tijd

7 april 2023, 21:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De wedstrijd tussen FC Groningen en FC Utrecht heeft vrijdagavond voor een bijzondere eerste helft gezorgd. Er werd een twee gescoord in De Euroborg, waar de clubdoktoren wel behoorlijk aan het werk werden gezet. Er vielen in het eerste bedrijf namelijk vier spelers uit met een blessure.

De ellende begon voor Utrecht met een blessure voor Othman Boussaid, die in de warming up al niet okselfris bleek. Hij staakte de strijd al na achttien minuten en werd vervangen door Bart Ramselaar. Daarmee waren de zorgen voor Utrecht-trainer Michael Silberbauer niet verdwenen. Ramon Hendriks (knie) en Taylor Booth (hoofd) konden ook niet verder. Zij stonden hun plekje noodgedwongen af aan Mark van der Maarel en Victor Jensen.

Artikel gaat verder onder video

Groningen kwam er een stuk 'gelukkiger' vanaf. Dennis van der Ree zag aan de kant van zijn ploeg Jetro Willems van het veld verdwijnen. De ervaren linksback greep in de 38e minuut naar zijn hamstring, maar probeerde nog wel even verder te spelen. Dat ging echter niet goed en dus besloot Van der Ree om Laros Duarte binnen de lijnen te brengen. Uiteindelijk trok scheidsrechter Jeroen Manschot liefst tien minuten extra tijd bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen