'Soap gaat verder bij Fortuna: Yilmaz verbolgen over uitgestelde betalingen'

3 april 2023, 15:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Burak Yilmaz is het zat dat Fortuna Sittard achterstallig en onvolledig zijn salaris betaalt. Dat meldt De Telegraaf althans. De spits liet zondagavond op Instagram een bommetje vallen met een totaal onverwacht afscheidsbericht. Technisch manager Sjoerd Ars dacht dat het misschien om de kritische thuisfans ging, maar dat is niet helemaal waar. 

Fortuna heeft zich afgelopen zomer goed versterkt met dure aankopen en met Yilmaz als grootverdiener. Alleen wordt dit salaris niet altijd goed betaald, melden verschillende bronnen rondom Fortuna volgens De Telegraaf

Artikel gaat verder onder video

Deze transfers werden gedaan met het oog op de aanstaande overname van 65 procent van de aandelen door de mannen achter spelletjesontwikkelaar Azerion, die voor een belangrijk deel van de financiering zouden zorgen. Deze overname wacht echter nog op goedkeuring van de KNVB. Bovendien loopt er een onderzoek naar marktfraude van het bedrijf, wat de situatie nog moeilijker maakt. Fortuna Sittard kampt mede daardoor met betalingsproblemen richting het einde van het seizoen. 

De Limburgse club heeft nog niet officieel gereageerd op het bericht van Yilmaz en wil eerst met de spits om de tafel. De Turk heeft nog een contract van vijf jaar, waarvan twee als speler en drie als trainer, maar kan de deur achter zich dicht trekken als hij besluit per direct een punt achter zijn carrière te zetten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen