Cocu zoekt opvolger Scherpen: verdere uitbreiding van 'PSV-enclave' is mogelijk

19 mei 2023, 14:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Vitesse heeft Jeroen Zoet toegevoegd aan een lijstje met keepers die volgend seizoen de van Brighton & Hove Albion gehuurde Kjell Scherpen kunnen vervangen. Phillip Cocu kent de keeper nog van zijn tijd bij PSV en is erg gecharmeerd van zijn kwaliteiten. 

Voor volgend seizoen moet Vitesse op zoek naar een keeper, omdat Scherpen weer teruggaat naar Engeland. Naast Zoet staan Etienne Vaessen en Stijn van Gassel op het lijstje van de Arnhemmers, weet journalist Mounir Boualin van FCUpdate. Cocu ziet Zoet in ieder geval graag terugkeren naar Nederland om bij Vitesse te gaan spelen. 

Artikel gaat verder onder video

Zoet en Cocu werkten eerder ook al met elkaar bij PSV. In de afgelopen periode heeft de trainer met Nicolas Isimat-Mirin, Davy Pröpper en Marco van Ginkel meer ex-spelers van de Eindhovenaren binnengehaald voor Vitesse. 

Op dit moment speelt Zoet voor het Italiaanse Spezia in de hoogste divisie van Italië. Althans, de keeper speelt niet vaak en zit vaker op de bank. In totaal heeft de elfvoudig international van Oranje dit seizoen vier wedstrijden gespeeld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen