Gaat Van Bommel na de Belgische beker ook op voor de winst in de Jupiler Pro League?

3 mei 2023, 12:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Mark van Bommel pakte afgelopen weekend zijn eerste prijs als hoofdtrainer in het betaalde voetbal. Met Antwerp FC legde hij beslag op de Belgische beker door in de finale KV Mechelen te verslaan. In de play-offs zou de Nederlandse coach ook direct kunnen opgaan voor zijn tweede prijs. Samen met Jacks.nl blikt FCUpate.nl vooruit op het competitieslot in België.

Het was de eerste prijs ooit waarmee Van Bommel in handen stond, afgelopen weekend. Bij PSV en VfL Wolfsburg bleef hij zonder eremetaal en dat zorgde voor een glimlach op het gezicht bij de voormalig middenvelder. Woensdagavond staat hij met zijn ploeg tegenover het Union Saint-Gilloise, dat in de Europa League furore maakte. Een overwinning brengt Antwerp FC naar de tweede plaats in de Jupiler Pro League: dat levert je 3.15 keer je inleg op bij Jacks.nl.

Artikel gaat verder onder video

Door het inventieve systeem in België zijn de punten gehalveerd en is de achterstand van Antwerp FC op koploper RC Genk slechts twee punten bij een zege op Union. Inzetten op een tweede hoofdprijs voor Van Bommel levert je 4.00 keer je inleg op als Antwerp FC erin slaagt om zich te kronen tot de kampioen van België.

Topscorer Jupiler Pro League
Vincent Janssen is een van de spelers die strijdt om het topscrorerschap van de Jupiler Pro League. De teller van de Nederlandse aanvaller staat op zestien doelpunten, met nog een wedstrijd meer te spelen dan de meeste concurrenten. Bij Jacks.nl kun je ook 4.00 keer in je inleg terugwinnen als Janssen topscorer wordt van België. Wordt de oud-speler van AZ als topscorer kampioen met Antwerp FC? Dan kun je 16 (!) keer je inzet terugwinnen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+ 

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen