Ophef in Champions League: doelpunt Kevin De Bruyne tegen Real had niet mogen tellen

10 mei 2023, 08:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kevin De Bruyne bezorgde Manchester City dinsdagavond een gelijkspel op bezoek bij Real Madrid. Het is echter zeer de vraag of het doelpunt van de Belgische middenvelder wel had mogen tellen. Bernardo Silva leek de bal voor de fraaie treffer ternauwernood binnen te houden, maar uit beelden blijkt dat de bal wel degelijk over de lijn leek te zijn.

In het Estadio Santiago Bernabéu was er meteen twijfel over het moment van Silva. Onder meer de commentatoren van de wedstrijd dachten dat de bal uit was. Na afloop nam beIN SPORTS het moment nog onder de loep. Door het gebruik van speciale 3D-technologie bleek de bal wel degelijk over de zijlijn te zijn geweest. Zodoende had het doelpunt niet mogen tellen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

larsko
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dikke onzin natuurlijk... Real Madrid had na dat incident de bal alweer terug, maar verloor het weer door een slechte pass, daar werd uit gescoord...niet doordat bal wel of niet uit was... al hadden ze achteraf geconstateerd dat die bal wel uit was, hadden ze hem nog niet afgekeurd... de situatie was allang voorbij...

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

jammer jammer! bij roma feijenoord had goal ook niet mogen tellen want het was geen ingooi maar een corner voor roma! dit is gewoon pech en dat hoort er bij! alhoewel ik het real helemaal niet gun om cl te winnen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen