Selectie van Feyenoord feest er lustig op los tijdens 'kampioensreisje' naar Ibiza

25 mei 2023, 19:44

De selectie van Feyenoord was deze week te vinden op Ibiza. Daar vierden de spelers van trainer Arne Slot het kampioenschap. Natuurlijk werd ook op het Spaanse eiland uitbundig gedaan door de Rotterdammers. Onder leiding van onder meer Lutsharel Geertruida en Neraysho Kasanwirjo werd door de volledige spelersgroep gedanst in een eetgelegenheid.

Dit weekend zullen de spelers echter nog een keer aan de bak moeten. Ondanks een weekje vakantie staat de laatste competitiewedstrijd in de Eredivisie nog op het programma. Aanstaande zondag (14.30 uur) brengt Vitesse, de nummer twaalf van de ranglijst. Feyenoord zal het seizoen voor eigen publiek in stijl willen afsluiten.

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Meer over:

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Heerlijk met z'n allen op een homoeiland🤮

AKRO
Link gekopieerd!
avatar

Zegt opperhomo

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen