Strijd om Bellingham lijkt beslecht: 'Onderhandelingen in laatste fase, ook persoonlijk bijna rond'

3 mei 2023, 15:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De strijd om het Engelse toptalent Jude Bellingham lijkt beslecht. Volgens diverse media - waaronder transferexpert Fabrizio Romano - staat de speler op het punt om Borussia Dortmund te gaan verruilen voor Real Madrid.

De negentienjarige Bellingham debuteerde in 2019 kort na zijn zestiende verjaardag als profvoetballer bij het Engelse Birmingham City, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Dortmund zag al snel zijn enorme potentie en telde een jaar later liefst 25 miljoen euro neer, waarmee hij de duurste zeventienjarige aller tijden werd. Dit seizoen staat Bellingham in alle competities op elf doelpunten en zeven assists in veertig wedstrijden voor Die Borussen. Bovendien was hij op het WK in Qatar basisspeler in de Engelse ploeg.

Artikel gaat verder onder video

De jonge middenvelder werd de laatste maanden dan ook veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer naar zijn vaderland. Onder meer Liverpool en Manchester United zouden de portemonnee willen trekken om Bellingham naar respectievelijk Anfield en Old Trafford te halen, maar zoals het nu lijkt vissen Jürgen Klopp en Erik ten Hag achter het net.

Romano schrijft namelijk op Twitter dat Real Madrid en Borussia Dortmund 'dichtbij het rondmaken van de deal' zijn om Bellingham naar het Santiago Bernabéu te laten overstappen. "De onderhandelingen zijn in de laatste fase aanbeland", weet de Italiaanse journalist bovendien te melden. Ook zou Bellingham zelf zou inmiddels zo goed als rond zijn met De Koninklijke. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoMex
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heel knap! Zo'n goede voetballer en ook nog eens de jongste zeventienjarige allertijden (???)!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen