Vader Haaland komt met reactie op vermeend wangedrag na goal De Bruyne in Bernabéu

10 mei 2023, 10:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Alf-Inge 'Alfie' Haaland, de vader van Manchester City-spits Erling, heeft op Twitter gereageerd op zijn vermeende wangedrag tijdens de halve finale van de Champions League in Madrid. De Noorse oud-speler van Leeds United én Manchester City zou de fans van de thuisclub hebben geprovoceerd na de 1-1 van Kevin de Bruyne.

Ook zou Haaland senior eten naar de supporters van De Koninklijke hebben gegooid, zo werd op internet gespeculeerd. Op beelden was ook te zien hoe Haaland een aantal gebaren maakt richting de aanhangers, alvorens hij door een aantal beveiligers werd meegevoerd. 

Artikel gaat verder onder video

Op Twitter laat Haaland senior nu van zich horen. "OK. Real Madrid was er niet blij mee dat we het doelpunt van Kevin de Bruyne vierden", schrijft de Noor. "Los daarvan moesten we weg omdat de fans niet blij waren met de 1-1", schrijft hij op zijn account. 

Door de treffer van De Bruyne eindigde het heenduel in Madrid in een 1-1 gelijkspel, waardoor de beslissing in het tweeluik tijdens de return in Manchester moet gaan vallen. Vorig seizoen stonden beide grootmachten ook al tegenover elkaar in de halve eindstrijd van de Champions League. Destijds won Real in eigen huis na verlenging met 3-1, waarmee het de 4-3 nederlaag in Manchester goed wist te maken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen