Fabrizio Romano spreekt Spaans gerucht tegen: Real Madrid-fans kunnen opgelucht ademhalen

1 juni 2023, 14:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Real Madrid hoeft niet te vrezen voor een vertrek van Luka Modrić. Dat meldt Fabrizio Romano na berichtgeving uit Spanje. Modrić is weliswaar in het bezit van een aflopend contract, maar volgens Romano heeft de Kroatische middenvelder zijn club een paar weken geleden al laten weten dat hij in Madrid blijft.

Het Spaanse Ok Diario pakte donderdagmorgen uit met het nieuws dat Modrić een lucratief voorstal uit Saoedi-Arabië heeft ontvangen en dat hij Real Madrid heeft verteld te willen vertrekken. Maar daar is volgens Romano niks van waar. De doorgaans zeer goed geïnformeerde Italiaanse transferspecialist spreekt het gerucht uit Spanje tegen. Als we Romano moeten geloven heeft Modrić geen enkele aanbieding uit het Midden-Oosten geaccepteerd en is hij ook niet van plan dat te gaan doen. Hij is voornemens nog minstens één jaar voor Real Madrid te blijven voetballen. 

Artikel gaat verder onder video

De Kroaat, die over een kleine twee weken met zijn land te gast is in Nederland voor de finaleronde van de UEFA Nations League, heeft Real Madrid een tijdje terug al op de hoogte gebracht van zijn intentie om te blijven. Modrić zal zijn handtekening zetten onder een verlengd contract tot medio 2024. De eventuele komst van Jude Bellingham zal hem niet op andere gedachten brengen. Romano meldde onlangs al dat Real Madrid een mondeling akkoord heeft met Bellingham. De middenvelder is nu nog speler van Borussia Dortmund, maar de verwachting is dat Real Madrid er wel uit gaat komen met de Duitsers.

Benzema
Supporters van Real Madrid zullen ongetwijfeld opgelucht hebben gereageerd op het bericht van Romano. Er is momenteel namelijk veel onduidelijk over het Real Madrid van volgend seizoen. Zo staat er een groot vraagteken achter de naam van Karim Benzema. Het contract van de Fransman loopt evenals dat van Modrić deze zomer af, maar zou door de Gouden Bal die hij vorig jaar won automatisch met één jaar worden verlengd. De handtekening van Benzema ontbreekt echter nog altijd, waardoor Real Madrid zich stilaan zorgen begint te maken. Niet in de laatste plaats omdat de spits een aanbieding vanuit Saoedi-Arabië op zak heeft. Benzema zou zijn huidige werkgever om wat tijd hebben gevraagd om het aanbod te bespreken met zijn familie. Mogelijk dat nog voor het weekend bekend wordt wat hij na dit seizoen gaat doen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen