'Hoe lang roept FC Utrecht al dat het de top wil aanvallen? Ik stoor me er echt aan, ze moeten eens ballen tonen'

4 juni 2023, 14:00   Bijgewerkt: 2 juni 2023, 14:58
Foto: © ProShots

FC Utrecht lijkt in de play-offs voor Europees voetbal aan het kortste eind te trekken tegen Sparta. De Domstedelingen verloren op het eigen veld met 1-2, iets dat irritatie opwekt bij FCUpdate-journalist Mounir Boualin. In de FCUpdate Podcast schoof Mounir aan en vertelde hij over zijn frustraties richting de club uit het midden van Nederland. "Hoe lang roept FC Utrecht al dat het de top wil aanvallen? Ik stoor me er echt aan, ze moeten daar eens ballen tonen."

Vanaf minuut 2:30 gaat het over de Utrechtste nederlaag en het achterblijven van goede resultaten.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Anders ik wel . Hoor elk seizoen hetzelfde om me heen op het werk met die utrechtfans. In de zomer blij want dan halen ze heel veel spelers . En vervolgens blijkt het op een enkeling na weer allemaal niet goed genoeg . De grote boosdoener is in mijn ogen v seumeren . Bepaald gewoon de transfers met zuidam . Zuidam heeft heel weinig inbreng volgens mij . V seumeren teveel fan ipv bestuurder

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen