Mahrez voelt zich aangevallen en rekent in tweet hard af met supporter

4 juni 2023, 18:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Riyad Mahrez werd na afloop van de gewonnen FA Cup-finale op sociale media aangevallen door een supporter, omdat de Algerijn gefrustreerd zou rondlopen wegens een gebrek aan speeltijd. Een dag na de finale slaat de rechtsbuiten van Manchester City op Twitter hard terug richting het fanaccount.

Mahrez komt dit seizoen minder in de plannen van Pep Guardiola voor, wat te maken heeft met de uitstekende prestaties van zijn directe concurrent Bernardo Silva. Hij moest het ook zaterdagmiddag in de finale van de FA Cup doen met een plek op de reservebank en kwam daarnaast niet als invaller binnen de lijnen. Supporters vielen vervolgens over de houding van Mahrez tijdens het feestvieren na het winnen van de tweede prijs van het seizoen: 'Mahrez zag er ongelukkig uit en vierde geen feest met zijn teamgenoten', werd geschreven bij onderstaande video.

Een supporter van Manchester City, die beschikt over een geverifieerd fanaccount, plaatste vervolgens een video op Twitter met een tekst over de houding van Mahrez: "Let op Mahrez. Duidelijk gefrustreerd dat hij vandaag niet speelde. Hij is niet geïnteresseerd in feestvieren met zijn teamgenoten", viel er te lezen.

De 32-jarige aanvaller zag de tweet zondag langskomen, waarna hij besloot te reageren. De aanvaller haalde hard uit naar het account, dat de tweet nu inmiddels ook heeft verwijderd:  "Een goed voorbeeld van waarom betalen voor verificatie je bs (bullshit, red.) geen waarde geeft", schrijft de voetballer. "Dat ik de tijd neem om je tweet te beantwoorden zou je meer moeten vertellen over de situatie dan een video waarop ik niet aan het rennen ben, lol. Ga de volgende keer gewoon achterover zitten en geniet ervan", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen