Romano: Pepi hakt knoop door, deal met Nederlandse topclub nu dichtbij

8 juni 2023, 21:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De toekomst van Ricardo Pepi lijkt in de Eredivisie te liggen. De Amerikaan is volgens transferspecialist Fabrizio Romano dicht bij een overgang naar PSV, nadat eerder juist landskampioen Feyenoord nadrukkelijk als zijn bestemming werd genoemd. 

De Amerikaan speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Groningen, dat hem tijdelijk overnam van zijn eigenlijke werkgever FC Augsburg. Die club telde eerder nog zestien miljoen euro neer voor de Amerikaans international, die twaalf keer scoorde voor de Groningers maar daarmee degradatie niet kon voorkomen. 

Artikel gaat verder onder video

Volgens Romano heeft Augsburg nu bepaald voor welk bedrag Pepi naar Eindhoven zou mogen vertrekken. "De prijs is bepaald en de club kent de wens van de speler om naar PSV te vertrekken", schrijft de Italiaan op Twitter. "De komende dagen vinden gesprekken plaats waarin de deal rond moet komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stop aub heel snel met die clickbait titels en vermeldt gewoon netjes om welke club het gaat. De site holt de laatste tijd echt keihard achteruit qua kwaliteit. Eerst met een vracht aan 'juice-berichten' en nu zie ik dit steeds vaker. Ik geloof niet dat iemand hier blij mee is.

guest
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben er inmiddels ook klaar mee. Lijkt wel een damesblad tegenwoordig met al die geruchten, clickbait titels en instagram-verhalen. Nog aanraders voor een andere sites die wat serieuzer zijn?

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Logisch, vanuit zijn opzicht. Bij Feyenoord weet hij dat hij veel minder aan spelen toe zal komen. Hij staat, Als hij blijft, sowieso achter Gimenez. En dan moet hij de strijd nog aan met Danilo. Kan dus zomaar 3e keus worden. Bij PSV ligt ook de strijd voor de 1e spits nog open. De Jong heeft zijn beste tijd wel gehad.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen