'Feyenoord ontvangt miljoenenbod op spits, club nadert vraagprijs Rotterdammers'

14 juli 2023, 21:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord lijkt serieus rekening te moeten blijven houden met een uitgaande transfer van spits Danilo (24). Volgens 1908.nl heeft de regerend landskampioen deze week een tweede bod van het Schotse Rangers FC ontvangen dat een stuk dichter bij de gehanteerde vraagprijs van Feyenoord komt.

De hoogte van het geboden bedrag maakt 1908 niet bekend, maar het zou gaan om 'miljoenen', dat is duidelijk. "De Rangers komen met het nieuwe voorstel meer in de buurt van de marktconforme prijs die Feyenoord voor zijn spits hanteert", schrijft de site bovendien.

Artikel gaat verder onder video

Rangers trok eerder deze zomer met Cyriel Dessers en Sam Lammers al twee spitsen met een Eredivisie-verleden aan, maar zou ook Danilo nog altijd graag toevoegen aan de selectie van trainer Michael Beale. Om hem te verleiden tot een vertrek uit Rotterdam, zou de Braziliaanse spits inmiddels "een riante, meerjarige aanbieding" van de 55-voudig Schots kampioen hebben ontvangen.

Danilo kwam afgelopen zomer transfervrij binnen bij Feyenoord, dat de spits overnam van aartsrivaal Ajax. Hij begon het seizoen al stuivertje wisselend met Santiago Giménez om een plek in de basis, maar verloor na de winter definitief de spitsenstrijd van de jonge Mexicaan. Toch kwam de oud-speler van Ajax en FC Twente in alle 34 de Eredivisie-wedstrijden, alle Europese duels én alle KNVB bekerduels binnnen de lijnen; hij scoorde daarin veertien keer. Rangers versterkte zich eerder deze zomer al met voormalig Eredivisie-spitsen Sam Lammers en Cyriel Dessers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Financieel een uitstekend beslissing geweest om hem transfervrij binnen te halen.

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft zeker de eerste seizoenshelft heel wat doelpunten geprikt. Laat de geruchtenmolen voor een nieuwe spits maar beginnen!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen