Jorginho begint nieuw seizoen bij Arsenal met opmerkelijk doelpunt

13 juli 2023, 22:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arsenal is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een 1-1 gelijkspel in een oefenduel met het Duitse 1. FC Nürnberg. De vice-kampioen van Engeland kwam nog wel op voorsprong door een vroege goal van Bukayo Saka, maar een curieus eigen doelpunt van Jorginho zorgde voor een puntendeling in Duitsland.

The Gunners traden in het Max Morlock-stadion aan met een aantal vaste krachten als doelman Aaron Ramsdale, William Saliba, en dus ook Saka. Ook oud-Feyenoorder Reiss Nelson mocht zich vanaf de aftrap laten zien aan trainer Mikel Arteta. Halverwege de wedstrijd voerde de Spanjaard een zestal wissels door; zo maakte aanwinst Kai Havertz zijn eerste officieuze minuten en werd doelman Ramsdale vervangen door stand-in Karl Jakob Hein.

De tweede keeper uit Estland wist in tegenstelling tot zijn Engelse collega niet met een clean sheet van het veld te stappen, met dank aan Jorginho. De Italiaan viel eveneens bij rust in en verschalkte zijn eigen doelman na een uur spelen op ongelukkige wijze, al bracht de doelman hem met een risicovolle inspeelpass wellicht ook wel in een erg lastig parket.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen