'Arne Slot kan overbodige verdediger na acht maanden alweer slijten in Oostenrijk'

29 augustus 2023, 23:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord kan in de slotfase van de transferperiode mogelijk nog afscheid nemen van Neraysho Kasanwirjo. De overbodige verdediger is op de radar verschenen van Rapid Wien. Die club gaat naar verluidt snel een bod neerleggen bij Dennis te Kloese.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl is Rapid Wien van plan om Kasanwirjo definitief naar Oostenrijk te halen. Dan zal er natuurlijk wel een transfersom op tafel moeten komen. De 21-jarige verdediger werd in januari van dit jaar door Feyenoord nog voor anderhalf miljoen euro opgepikt bij FC Groningen. Kasanwirjo kwam uiteindelijk tot slechts vijf wedstrijden voor Feyenoord.

Artikel gaat verder onder video

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen bleek al snel dat er weinig uitzicht op speeltijd zou zijn voor Kasanwirjo. De geboren Amsterdammer kreeg dat naar verluidt ook al te horen van trainer Arne Slot. Rapid Wien is na vijf wedstrijden de nummer vier van de Oostenrijkse Bundesliga. Er werden tot op heden acht punten gepakt, het verschil met koploper RB Salzburg is wel al zeven punten.

Feyenoord roerde zich deze zomer al behoorlijk op de transfermarkt. Voor de achterhoede werden Bart Nieuwkoop en Thomas Beelen aangetrokken. Daar stond het vertrek van Marcus Pedersen tegenover. Er gaat wellicht ook nog iets gebeuren rond Lutsharel Geertruida, die op het lijstje staat van Bayern München. De Duitse topclub moet waarschijnlijk op zoek naar een vervanger van Benjamin Pavard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Direct doen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen