BILD: Lutsharel Geertruida 'topkandidaat' om Benjamin Pavard op te volgen bij Bayern

25 augustus 2023, 07:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Lutsharel Geertruida zag enkele weken geleden zijn gewenste overstap naar RB Leipzig afketsen, waardoor hij nog altijd speler is van Feyenoord. De kans dat de verdediger dat ná de transferperiode nog steeds is, lijkt klein. Geertruida wordt al een tijdje gevolgd door Bayern München, waar hij wordt gezien als de vervanger van de vertrekkende Benjamin Pavard. Journalist Tobi Altschäffl is donderdagnacht met belangrijk nieuws gekomen.

Altschäffl, reporter van het doorgaans goed geïnformeerde BILD, weet dat de Nederlander ‘favoriet’ is om de nieuwe rechtsback van Der Rekordmeister te worden. De kampioen van de Bundesliga overweegt om serieuze pogingen te gaan wagen bij Feyenoord om de 23-jarige Rotterdammer over te nemen. Geertruida is volgens de journalist niet de enige naam die op het verlanglijstje van Bayern staat.

Artikel gaat verder onder video

Zo kwam woensdag het verrassende nieuws naar buiten dat ook Kenny Tete in de belangstelling van de Duitsers staat. De Nederlandse rechtsback geldt als een goedkoper alternatief en heeft een goede klik met Matthijs de Ligt. Ook Armel Bella-Kotchap van Southampton werd afgelopen week gelinkt aan een overstap naar Bayern.

Daarentegen lijkt Pavard bezig aan zijn laatste dagen in München. De Franse rechtsback meldde zich deze week ‘ziek’ op de trainingen, waardoor het er naar uit ziet dat hij een transfer wil forceren. Naar verluidt zou Internazionale de rechtsback over willen nemen. Het bedrag dat Bayern gaat vangen voor Pavard, is doorslaggevend voor Geertruida. Eerder wees Feyenoord een bod van ongeveer 35 miljoen euro van Leipzig af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen