'Droomtransfer Lutsharel Geertruida gaat mogelijk niet door; andere Nederlander nadrukkelijk in beeld bij Bayern'

24 augustus 2023, 10:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Lutsharel Geertruida zag zijn transfer naar RB Leipzig afketsen, maar werd later opnieuw in verband gebracht met een overstap naar de Bundesliga. Bayern München zou de Feyenoorder op de korrel hebben als vervanger van Benjamin Pavard. De verdediger van de Rotterdammers lijkt echter wederom buiten de boot te vallen, omdat een andere (verrassende) Nederlander in beeld is gekomen.

Diverse Engelse media, waaronder The Sun, melden dat Kenny Tete op de radar is verschenen van Der Rekordmeister. Zij weten dat de Nederlander gewild is door de Duitse grootmacht. Tete kwam de afgelopen jaargangen uit voor Fulham en liet zien dat hij een prima waarde is in de Premier League. Daarnaast toonde Bayern München in 2016 al eens interesse in de rechtsback.

Artikel gaat verder onder video

Ook speelde Tete in zijn tijd bij Ajax al eens samen met Matthijs de Ligt. Bayern zou daarom serieus geïnteresseerd zijn om de rechterverdediger over te nemen van Fulham. Tete ligt in Londen nog vast tot de zomer van 2024, waardoor hij als een goedkoop alternatief gezien wordt.

Mocht de deal daadwerkelijk tot stand komen, betekent dat opnieuw een tegenvaller voor Geertruida. Hoewel de interesse van Bayern in de Feyenoorder minder concreet is dan Leipzig, mocht de verdediger nog altijd hoop houden op een droomtransfer. Woensdag werd bekend dat Geertruida in de persoon van Southampton-rechtsback Armel Bella-Kotchap al een concurrent had.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kuipje1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tete mag amper de schoenveters van Geertruida strikken.

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is dat een fetisj van jou badkuipje 1908 schoenveters 😂🤪😂

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geertruida is toch geen niveau Bayern mensen, kom op.

Flamingo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee klopt, mee eens. Zou de stap ook niet logisch vinden. Beland je op de bank en hoor je er niks meer van. Kijk naar Gravenberch, Mazraoui. Stap naar Nederlander top naar Duitse top is wel heel erg groot.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap niet zo waarom hij zo nodig weg moet. Hij heeft een basisplaats, speelt champions league, je familie en vrienden in de buurt. Ja hij kan ergens anders meer verdienen maar het zijn geen clubs die het sportieve plaatje gaan verbeteren. Hij beland op de bank en daar zit de volgende Bogarde

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen