Chuba Akpom ontvangt fraaie prijs in Engeland en begint vol vertrouwen bij Ajax

29 augustus 2023, 22:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Chuba Akpom gaat met een goed gevoel beginnen aan zijn avontuur bij Ajax. De spits heeft namelijk een mooie prijs gewonnen in Engeland. Akpom speelde vorig seizoen nog in het shirt van Middlesbrough en werd dinsdagavond door de Professional Footballers' Association uitgeroepen tot speler van het jaar.

Akpom was vorig seizoen namens Middlesbrough goed voor 28 doelpunten in veertig competitiewedstrijden. Zodoende kroonde hij zich tot topscorer van de Championship, het tweede niveau van Engeland. Genoeg voor promotie was het helaas niet voor Akpom en zijn ploeggenoten. Middlesbrough eindigde als vierde en zag Burnley, Sheffield United en Luton Town wel promoveren naar de Premier League.

Artikel gaat verder onder video

Toch was er nog meer eremetaal voor Akpom, die dus werd uitgeroepen tot speler van het jaar. Dat doet de Professional Footballers' Association per competitie. Erling Haaland (Premier League), Conor Chaplin (League One) en Andy Cook (League Two) vielen ook in de prijzen. Bukayo Saka werd uitgeroepen tot jonge speler van het jaar. Bij de vrouwen gingen de prijzen naar Lauren James en Rachel Daly.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ReAct
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Well done Chuba Akpom and congrats with your trophy. Hopefully up to the next one and more at AFC Ajax.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen