'Feyenoord moet alsnog serieus vrezen voor vertrek Geertruida: topclub meldt zich in Rotterdam'

29 augustus 2023, 15:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord moet alsnog vrezen voor het vertrek van Lutsharel Geertruida in de slotfase van deze transferwindow. Bayern München laat Benjamin Pavard op korte termijn naar Internazionale vertrekken en ziet in de achterhoedespeler van Feyenoord diens ideale vervanger.

Dat bericht transferjournalist Gianluca Di Marzio althans. Pavard heeft al maandenlang een vertrekwens bij Der Rekordmeister en nadat eerder onder anderen Manchester United en Tottenham Hotspur belangstelling hadden, gaat de deal naar Internazionale dan toch daadwerkelijk rondkomen. Woensdag wordt de inkt van de deal droog op papier. De kampioen van Duitsland wil nog wel een vervanger aantrekken en is daarvoor niet geheel verrassend uitgekomen in Rotterdam-Zuid.

Geertruida is namelijk eenzelfde type als Pavard, die ook als rechter centrale en als rechtsback uit de voeten kan. Bij Feyenoord heeft Geertruida ook nog als nummer zes gespeeld, maar wordt bij Bayern München in principe voor de achterhoede gehaald en wordt daarmee een concurrent voor Matthijs de Ligt. De oud-Ajacied staat momenteel buiten de basiself, want het centrum wordt gevormd door Min-jae Kim en Dayot Upamecano. Voor de plek als rechtsback is Noussair Mazraoui de belangrijkste concurrent voor de Feyenoorder.

Lees ook: Koert Westerman vreest het ergste na doelpuntviering Lutsharel Geertruida

Geertruida leek eerder voor ruim dertig miljoen euro op weg naar RB Leipzig, maar die deal klapte uiteindelijk toch door een blessure bij RB-club, dat plots overschakelde op een linkspoot. Of Feyenoord, dat met de Braziliaan Nino al een opvolger op het oog heeft, hem nog steeds voor dat bedrag wil laten gaan, is niet bekend. Bayern München heeft met Trevoh Chalobah (Chelsea) ook nog een alternatief voor Geertruida in het vizier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij Bayern is hij dus absoluut niet zeker van een basisplek, misschien niet eens 1e reserve. Als Luts slim is blijft ie nog minimaal 1 seizoen bij Feyenoord en via CL ( of later wellicht EL) kan ie zich nog beter laten zien om volgend seizoen echt te cashen.

Flamingo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij gelooft dus alleen maar negatieve berichtgeving omtrent Feyenoord, maar o wee als er slecht over Ajax wordt gesproken. Dan is er niks van waar. Lekker selectief.

De Enige Echte
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een mafkees ben jij! Geert heeft aangeven helemaal NIETS te verwijten aan Feyenoord. Omdat zij mee hebben gewerkt. Hij was boos op Leipzig (en terrecht). Daarnaast heeft hij gezegd zolang hij Feyenoord speler te zijn altijd de volle 100% te geven. Onze jongens kennen iets als clubliefde! Onze jongens slaan geen trainingen over zoals o.a. Kudus en Alvarez.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zieltje crimson. Blijf lekker bij je pauperclub annex koopclub. Kwestie van lezen? Dan mag jij je schoolgeld wel terug vragen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jongens het is toch wel algemeen bekend hoe hij in elkaar steekt . En hoe hij en zijn clubje deze site verzieken . Zou mijn ook niks verbazen als hij 3 of 4 accounts heeft hier.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is dan 40 miljoen 10% doorverkoop clausule en 3 miljoen aan bonussen kampioenschap gespeelde wedstrijden.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@KingCrimson kun jij je grote snater niet eens houden en kijk eerst eens naar al dat negatieve gedoe bij AJAX. Een voorzitter die er geen bal verstand van heeft van Halst en geen JC verstand heeft nog DNA AJAX . Bij andere clubs ook alles kapot gemaakt. Een RvC die geen bal verstand van voetballen heeft en een TD onder curatele zet met wat hij wel en niet mag aankopen. Heel het bestuur deugt niet en moet jij een grote bek hebben over Feyenoord waar je geen reet verstand van hebt en ook inhoudelijk niet jammer dat ze hier niet aan bannen doen want dan wis jij nummer 1 Lekker stoken en hoop dat je je eigen kachel ook eens aansteekt maar dan over AJAX stomme idioot met je onzin verhalen. Internet staat vol met verhalen over jouw algemene lage kennis van zaken. En nu opzouten en je mond dicht over welke andere club dan ook.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@boyke iedereen vind het een kneus komt bij elk feijenoord bericht zn bullshit uithangen niemand dat sukkeltje serieus joh

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen