Koert Westerman vreest het ergste na doelpuntviering Lutsharel Geertruida

28 augustus 2023, 21:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De analisten van FC Rijnmond vrezen dat Lutsharel Geertruida in de slotfase van de transfermarkt nog vertrekt bij Feyenoord. De verdediger werd de afgelopen maanden in verband gebracht met onder andere RB Leipzig en Bayern München, maar speelt vier dagen voor het einde van de transferwindow nog steeds voor Feyenoord.

Geertruida speelde zondag nog negentig minuten tegen Almere City en nam de 3-0 voor zijn rekening. Na zijn doelpunt zocht hij de supporters op, kuste hij het clublogo en maakte hij wat handgebaren. Sportcommentator Koert Westerman vreest her ergste. "Zijn doelpuntviering had een soort vaarwelgehalte. Zwaaien, hartje, dat soort dingen. Als geïnteresseerde clubs gisteren hebben gekeken, dan willen ze hem honderd procent. Dan gaan ze betalen wat Feyenoord voor hem vraagt."

Artikel gaat verder onder video

Harry van der Laan, voormalig aanvaller van onder meer Feyenoord, heeft een andere interpretatie. "Ik denk dat hij het juist andersom bedoelde. Dat hij liet zien dat zijn hart nog steeds bij Feyenoord ligt en hij zich duizend procent inzet voor de club. Dat de fans niet bang hoeven te zijn dat hij teleurgesteld is en een paar procent minder gaat spelen."

Toch verwacht ook Van der Laan dat de interesse in Geertruida in de komende dagen nog zal toenemen. "Een transfer kan altijd nog komen. Hij speelde een geweldige wedstrijd en ik kan me haast niet voorstellen dat hij blijft. Hij is zó goed. Dit was natuurlijk een ideale wedstrijd om jezelf nog even in de etalage te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een gezeur over/met Geertruida. Laat hem gaan en laat Feyenoord Medic voor 10 miljoen van Ajax overnemen toch ?

De Enige Echte
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die klapmong**l hoeven wij niet in Rotterdam!! Mafkees

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geertruida blijft gewoon lekker nog een geheel seizoen in de kuip al was het alleen maar om respectloze figuren als jou te zieken

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het blijft maar ophitsen van die journalisten om hem uit de kuip weg te krijgen. Laat die jongen eens met rust het speelt goed en is verstandig zat. Mocht hij weggaan dan voor de hoofdprijs. En de Enige Echte binnen zien te halen en niet wat er omschreven wordt door hem Sta geheel achter de woorden van BestBram Laat die haat en nijd eens varen en ga goed met elkaar om, wie weet heb je elkaar in de toekomst hard nodig. Supporters moeten eens meer nadenken als de dat kunnen tenminste en meer en meer onder elkaar een worden. Maakt de sport beter. Kijk naar Zandvoort geen enkele wanklank en super gezellig zo behoort het bij het voetballen ook te zijn. Alleen supporters bij voetballen kunnen zich niet gedragen helaas met enkele hersenloze figuren ertussen die het voor iedereen verpesten.

Jaapioooo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

LOL wat een stemming makerij van de Jounalist ,Geertruida Juicht altijd zo naar het publiek toe na een doelpunt.En die handgebaren meneer de Journalist is een Z omdat ie uit Rotterdam Zuid komt hahha

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen