Rafael der Vaart heeft geen hoge verwachtingen van Feyenoord en voorspelt teleurstellende eindklassering

12 augustus 2023, 09:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Rafael van der Vaart heeft in gesprek met de NOS zijn voorspellingen over het nieuwe seizoen in de Eredivisie gedeeld. De voormalig middenvelder verwacht dat PSV kampioen wordt, Ajax als tweede eindigt en Feyenoord genoegen moet nemen met de derde plek.

"Ik zeg PSV, Ajax, Feyenoord. In die volgorde", aldus Van der Vaart, die uitlegt waarom hij de club uit Eindhoven op dit moment als belangrijkste titelkandidaat beschouwt. "PSV, omdat ik een ontzettende Peter Bosz-fan ben. En als je me het op dit moment vraagt, dan maken zij gewoon de beste indruk."

Artikel gaat verder onder video

Als voormalig speler van Ajax hoopt Van der Vaart dat de Amsterdammers het goed gaan doen. "Maar qua aankopen vind ik het nog niet best - ze moeten Ziyech terughalen! - en ze draaien een mindere voorbereiding. En ik denk dat Slot vorig jaar al het maximale heeft gepresteerd met Feyenoord."

Pierre van Hooijdonk verwacht daarentegen dat Feyenoord de landstitel prolongeert. "Het is allemaal vrij stabiel gebleven en ik denk zelfs dat ze beter zijn dan vorig seizoen. Zeker als Lutsharel Geertruida blijft en buitenspeler Luka Ivanusec er nog bij komt. De speelstijl is duidelijk en Arne Slot kan zijn gewenste spel snel projecteren op de nieuwe spelers. Feyenoord begint in die zin met een voorsprong aan het seizoen en aanvallend zit Feyenoord breder in de spelers dan vorig seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vind die opmerkingen van R.v.d.Vaart wel leuk klinken de puur Ajax man en eeuwige AJAX fan. Vorig seizoen kraakte hij Feyenoord ook af en konden die nooit geen kampioen worden zelf niet toen ze een voorsprong hadden van 7 punten. Wie neemt deze gozer nu echt nog serieus. Laat waaien en wat hij zegt is gebakken lucht. Hij vind die man leuk dus worden die kampioen lachwekkende opmerking.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij Boyke neemt V Vaart wel serieus anders reageer je niet op dit artikel. Hoe durft Rafaël dit allemaal te zeggen zeg.

Jacobus Blanker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inderdaad 100 % Ajax man ,en nog zelfs een met oogkleppen voor, En ja wie neemt die clown nu nog serieus . Wat een minkukel , Bij hem is alles Ajax en de rest breekt die af. Gewoon negeren dus eind van het seizoen zullen we het weten.

t snelleman
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat hij even zijn bek gaan spoelen die clown

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij heeft voorlopig geen kaartjes voor Ahoy of iets anders in Rotterdam denk ik. Dit zijn dingen wat ze daar niet graag horen

JanLentjes06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik vind aan vd vaart al helemaal niks aan waarom moeten al die die komentaar mensen allemaal uit amsterdam of uit het westen komen hebben wij in het zuiden geen mensen die dat kunnen

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien Willy en Rene v.d.Kerkhof?

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jawel, de Van der Kerkhofjes en die eigenwijze Ronald Waterreus, Smeets en die overal inlikkende Aad de Mos (niet van het zuiden dat wel)....maar man laat het zitten, op het eind staat wat huist is..

Jolanda
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie neemt hem nou nog serieus sukkel is het

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als hij dat denkt prima . Zei hij vorig jaar ook .

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

FC Sensatie plaats weer een oud bericht als 'nieuw bericht' hoor, man, man, man

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Psv speelt misschien nu leuk maar een seizoen duurt langer dan paar wedstrijdjes !

Johannes1960
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gefrustreerd tot op het bot dat Feyenoord de titel won en dat zal dit jaar nog erger worden want overmacht zal veel groter zijn omdat Ajax zal moeten vechten om plek 3 met AZ en Twente.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou deze aanname van je is net zo treurig als die van VdVaart. Niemand weet het.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is Rafael.. heeft het sowieso nog nooit bij het goede eind gehad. PSV tip ik zelf ook als kampioen, mits er geen rare dingen gebeuren tot 31 aug. Feyenoord en Ajax zullen uitmaken wie 2de wordt als Ajax de goede aankopen binnen heeft. Maar alles is koffiedik kijken

Superkwalikwantiviaextraquasiotisch SchepjeSuiker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

whatever , het zou wel allemaal

marco hoogeveen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

of het nu ajax-psv-feyenoord is die kampioen worden het seizoen moet nog beginnen en dat psv de johan cruijff schaal heb gewonnen is gewoon geluk geweest ! alleen het jammere is dat psv een paar ton aan de kuip bv moet betalen voor de schade die is veroorzaakt door een stel asociale ratdraaier die het zo nodig vonden om stangen en metalen delen naar het gezinsvak moesten gooien ik ben feyenoord fan in hart en nieren en ook als de feyenoord aanhang dit zou doen zou ik het asociaal vinden het moet om de saamhorigheid gaan en de gezelligheid en dan zien we wel wie er het eind van het seizoen de winnaar is !
Laten al die ratdraaier die afgelopen seizoen er een puinhoop van hebben gemaakt zich nu 1 seizoen hun eigen van hun beste kan laten zien geen rellen,geen vuurwerk,geen stadion slopen dan zullen we zien wie er kampioen gaat worden

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vaart is een Ajax-flikkertje met zjjn dikke kop.

Jan Hassfeld
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

die is gek man weet nooit wat die lult kijkt te veel naar Alice in wonderland.EEn kamper die nog nooit op school heeft gezeten. Holle bolle Gijs.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen