RB Leipzig meldt zich met nieuw, sterk verbeterd miljoenenbod bij Feyenoord

2 augustus 2023, 22:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

RB Leipzig heeft volgens 1908.nl een nieuw, mondeling bod uitgebracht op Lutsharel Geertruida. De Duitse topclub hoopt de verdediger voor 25 miljoen euro plus variabelen en een doorverkooppercentage over te nemen van Feyenoord. Het is de verwachting dat Leipzig het bod later deze werkweek formeel indient.

Leipzig probeert Geertruida al enige tijd over te nemen van Feyenoord. Het eerste Duitse bod werd resoluut van tafel geveegd door de kampioen van de Eredivisie. Dat bod bedroeg naar verluidt slechts 15 miljoen euro plus 2,5 miljoen euro aan bonussen. Ook het tweede bod van naar verluidt 20 miljoen euro werd niet geaccepteerd door de Rotterdammers.

Artikel gaat verder onder video

Nu meldt de club van Xavi Simons zich met nog meer geld in De Kuip. Leipzig kan door de verkoop van Josko Gvardiol aan Manchester City het nodige geld uitgeven. De 21-jarige centrale verdediger staat op het punt om voor om en nabij de negentig miljoen euro de overstap te maken naar de club van trainer Pep Guardiola.

Feyenoord neemt het liefst nog geen afscheid van Geertruida, die nog tot de zomer van 2025 vastligt in Rotterdam. De verdediger speelde tot nu toe 151 officiële wedstrijden voor Feyenoord. Hierin was hij goed voor vijftien doelpunten en zes assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zelf voor 75-90 miljoen spelers verkopen en dan met een fooi aankomen voor een Oranje International? Minimaal 40-45 miljoen ex doorverkoop.

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dream on beetje te hoog in de bol daar in 010 en dan zeggen ze wat over die club uit Amsterdam de laatsten jaar o nee sorry altijd al

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies paulito . Denk dat je misschien iets te hoog zit . Maar dit bod (mocht het waar zijn) is te laag . De bekende mensen reageren weer negatief en beledigend wat geen verrassing is Die vinden geld en bedragen zo belangerijk . En oh zo bang zijn ze dat feyenoord goed verdiend . Omdat ze weten dat wij tegenwoordig wel goed met onze centen omgaan . Hebben totaal niet door hoe ze zelf jarenlang en nog steeds overkomen . Hij reageerraltijdmaarnooitinhoudelijk voorop.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat bedrag is wel te hoog. Contract is nog (maar) 2 seizoenen, en hij heeft zich nog niet in de CL laten zien. Maar ben het eens dat ze hem voor het huidige bedrag niet moeten laten gaan. Overigens moet je 'ikreageeraltijdmaarzegheelweinig' niet serieus nemen. Komt na de mening van 1 iemand al gelijk met 'jullie' in 010 en moet gelijk vergelijken met Ajax. Is een trolletje die nooit inhoudelijk en realistisch reageert. Lekker laten gaan.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies . Verder neem ik die gozert ook niet serieus . Je kan met iemand van mening verschillen dat is prima . Maar als je nooit inhoudelijk iets zegt ,houdt het op

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Begint er op te lijken. Hoeft nu echt niet weg.

Geus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van tafel vegen!

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon 40 miljoen en 25 procent doorverkoop percentage. En anders lekker blijven. En dan de schaal in maart weer omhooghouden. En dan pas weg voor 40.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat zitten hier toch erg vervelende mensen met commentaar te geven. Buitenlandse clubs mogen miljoenen vragen en als het een club uit Nederland betreft moeten ze er maar een Snoepje van de week van maken en voor een laag bedrag de deur uit. Wordt tijd dat Nederland eens wakker ligt en hier al helemaal met die vreselijke commentaren. Als Ajax een speler kan verkopen voor 40 dat is het weinig omdat ze CL hebben gespeeld en moet het minimaal het dubbele worden en als PSV of Feyenoord zegt 40 miljoen dan moet het maar 15 miljoen worden is meer dan zat. Wordt eens wakker allemaal en begin eens die haat nijd verhoudingen uit dat brein te halen als je dat tenminste hebt. Wordt tijd dat we eens achter onze eigen clubs gaan staan en welke het ook is maakt niet uit en dat gezeik met dat buitenlandse clubs meer kunnen uitgeven is gelul die hebben ook veel meer schuld wat hier van de KNVB niet mag die schijnheilige en daar is een ander belastingstelsel wat hier niet kan door deze inhaligere regering. Al die buitenlandse clubs hebben sponsoren waar je U tegen zegt of het nu Arabieren, Sjeiks of rijke Amerikanen zijn. Hier in Nederland heb je investeerders (bij FC Den Bosch moeten ze er zelf geld geld leggen, heerlijk Amerikaanse zogenaamde investeerders ) weet wel dat dit geen vergelijk is maar bedoel de laagste club in welk land heeft meer dan de Nederlandse clubs. Ga eens hoog in de boom zitten alle goede Nederlandse spelers worden voor een appel en een ei aan buitenland verkocht en doorverkocht voor meer dan het dubbele of 10 dubbele. Willen wij hier een goede competitie krijgen dan zal er ook eens flink geld in gepompt moeten worden.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heel lang verhaal maar je zegt het zelf al . De regels van de knvb en nederland en de banken zorgen er voor dat . Spelers zijn trouwens wel meer waard door de cl dat is geen onzin dat is gewoon. Net als dat ze international zijn en een groot toernooi hebben gespeeld ze meer waard zijn. Dan bepaald idd de gek wat hij er voor geeft uiteindelijk Ben wel met je eens dat de reacties van met name ajacieden vaak stuitend is over bedragen . Ze kleineren vaak en doen er stoer over ,maar zelf doen ze niks dan alleen maar fan zijn . Geertje is gewoon als je het bekijkt 30 a 40 waard als je de markt bekijkt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen