MVV plaatst dírect na uitschakeling bericht op X: ‘Hoe klein kan je jezelf maken?’

18 mei 2024, 13:08
Foto: © Imago

MVV Maastricht heeft vrijdagavond de draak gestoken met Roda JC. De Maastrichtenaren zagen hun rivaal op zeer pijnlijk wijze uitgeschakeld worden in de Play-Offs tegen NAC Breda (1-8 over twee duels) en speelden hier op in met een bericht op X.

Direct ná het laatste fluitsignaal bij het duel tussen Roda en NAC plaatste MVV een tweet waarin het een oproep doet naar de supporters. “Ook volgend seizoen staat de Derby van het Zuiden weer op het programma! Zorg dat je erbij bent en verleng NU je seizoenkaart”, luidt de tekst van het bericht.

Artikel gaat verder onder video

De tweet valt bij veel reageerders goed in de smaak. “Dat is nog eens marketing!”, wordt er gereageerd. Sommige mensen kunnen de actie van MVV juist totaal niet begrijpen. “Hoe klein kan je jezelf maken…”, vinden sommigen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hélène Hendriks doet voor het eerst boekje open over haar 22 jaar oudere geliefde

Hélène Hendriks heeft voor het eerst een boekje opengedaan over haar relatie met de 65-jarige Frans Vinju.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dit is toch goud Roda heeft het aan haar zelf tedanken. De hele wedstrijd tegen Cambuur dachten ze dat ze er waren veel tevroeg juichen en daarna instorten en alles weg geven als je je doel mentaal al gehaald hebt dan kun je het daarna niet meer opbrengen en dan viel na de blamage tegen Groningen en NAC wel temerken juich nooit tevroeg.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen