West Ham-fans weten genoeg na één actie van Edson Álvarez

22 augustus 2023, 14:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Edson Álvarez heeft bij zijn debuut voor West Ham United meteen een goede indruk achtergelaten. Supporters van de Londense club weten na één actie wat zij van de van Ajax overgekomen middenvelder mogen verwachten.

Álvarez maakte twee weken geleden voor 38 miljoen euro (plus drie miljoen euro aan bonussen) de overstap van Ajax naar West Ham United. Afgelopen weekend debuteerde de Mexicaan in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Chelsea als invaller voor zijn nieuwe werkgever.

Artikel gaat verder onder video

Tijdens zijn eerste minuten in het London Stadium liet Álvarez zich meteen gelden. Op X gaan beelden rond van de middenvelder die bij een aanval van Chelsea uitstapt en met een tackle Raheem Sterling de bal afhandig maakt. Het publiek reageert met geklap en gejuich op de actie.

"Edson Álvarez wordt een publiekslieveling", concludeert West Ham Central, een onder de supporters van de Londense club populair X-account met meer dan honderdduizend volgers. "Ik heb zijn naam al op mijn shirt staan", luidt een van de reacties onder de video.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Adrie de jong
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen geweldige technicus,maar pure mentaliteit hier kijken mensen zeker in Engeland vooral naar,die gaat het daar wel redden!!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen