'PSV doet alles-of-niets-poging voor Davinson Sánchez'

1 september 2023, 18:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV gaat nog een alles-of-niets-poging doen om zich in de laatste uren van de zomerse transferperiode te versterken met Davinson Sánchez, zo schrijft Voetbal International. De Colombiaan moet overkomen van Tottenham Hotspur.

Volgens het weekblad staat voor de zekerheid zelfs de medische keuring van Sánchez al gepland in Eindhoven, maar: "dat wil niet zeggen dat er ook al een deal is", zo houdt het een slag om de arm. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bevestigt de berichtgeving op X: "PSV pusht nog voor Davinson Sánhez van Spurs. Afwachten", zo schrijft hij op het sociale medium.

Artikel gaat verder onder video

PSV zet in op de komst van Sánchez omdat drie andere verdedigers die in beeld waren niét naar Eindhoven zullen komen, zo schrijft De Telegraaf. Jarrad Branthwaite (Everton), Zeno Debast (Anderlecht) én Cesar Montes (Espanyol) zouden zijn afgevallen. Eerder op de dag bracht Elfrink al naar buiten dat de eerste twee bij hun huidige werkgevers lijken te gaan blijven.

Sánchez wordt al langere tijd in verband gebracht met de Eindhovenaren, die met Peter Bosz de trainer aanstelden onder wie de Colombiaan eerder met succes samenwerkte bij Ajax. Onder Bosz verdiende hij al na één seizoen in Amsterdam (waarin de finale van de Europa League werd bereikt) zijn overstap naar de Spurs, die 42 miljoen euro voor hem neertelden. De afgelopen dagen leek een hereniging tussen Bosz en Sánchez er echter niet meer te komen; donderdag kwam nog naar buiten dat het Franse AS Monaco de beste papieren zou hebben.

Volg de transferontwikkelingen op Deadline Day in ons liveblog!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij weet hoe Bosz wil spelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen