Rafael van der Vaart geschokt door shot in 13de minuut van FC Twente - Ajax

18 september 2023, 21:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo Sport

Rafael van der Vaart is geschrokken van de lichaamstaal van Sven Mislintat in de Grolsch Veste. De directeur voetbalzaken van Ajax werd zondag toen hij onderuitgezakt in zijn stoel zat in beeld gebracht door ESPN.

Aan tafel bij Rondo haalt Van der Vaart de beelden uit de twaalfde minuut van de wedstrijd tussen Twente en Ajax aan. "Er was op een gegeven moment een shot.. Als ik nu zo aan deze tafel zit, dan zeg je toch ook: kun je niet een beetje rechtop gaan zitten? Heb jullie het gezien", vraagt de oud-middenvelder aan zijn tafelgenoten.

Artikel gaat verder onder video

"Hij zit echt onderuitgezakt", zegt Van der Vaart als de beelden worden getoond. "Daar ga je wel een beetje op letten. Je moet wel wat uitstralen. Als je daar zo zit, dan zeg je toch van: we gaan wel met de kop omhoog het stadion uit. Ik vind dat de baas bij Ajax, bij een 2-0 achterstand, niet onderuitgezakt mag zitten. Daar stoor ik me aan."

De kritiek op Mislintat neemt flink toe nu Ajax bezig is aan de slechtste seizoensstart sinds 1964. De Amsterdammers veroverden in vier wedstrijden slechts vijf punten. De uitwedstrijd tegen Twente ging met 3-1 verloren.

© ESPN / Ziggo Sport

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

2 Zakkenvullers naast elkaar. Zij plukken Ajax leeg en stappen dan op

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen