Terence Kongolo heeft nieuw avontuur te pakken en wordt ploeggenoot van Feyenoorder

2 september 2023, 11:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Terence Kongolo is komend seizoen te bewonderen in de Oostenrijkse competitie. De Nederlandse linksback kon bij Fulham niet rekenen op speeltijd en is daarom één seizoen verhuurd aan Rapid Wien. Kongolo is niet de enige Nederlander die op Deadline Day de overstap maakte naar de Oostenrijkse hoofdstad, Nerashyo Kasanwirjo bewandelde namelijk dezelfde route.

Kongolo kwam afgelopen seizoen uit voor Ligue 2-promovendus Le Havre AC, waar hij slechts veertien competitiewedstrijden speelde. De vleugelverdediger wordt al jaren verhuurd door Fulham. In dienst van de Engelse club speelde de oud-Feyenoorder in drie seizoenen slechts vier officiële wedstrijden.

Artikel gaat verder onder video

De carrière van de inmiddels 29-jarige Kongolo lijkt als een nachtkaars uit te gaan. De verdediger stond bij Feyenoord te boek als een talentvolle speler, maar is na zijn overstap naar het buitenland nooit meer op topniveau gekomen. Mede wegens blessures kon de Nederlander zich bij vrijwel geen enkele club meer bewijzen.

Misschien lukt hem dat wel bij Rapid Wien, waar hij komend seizoen actief is. Kongolo wordt in Oostenrijk ploeggenoot van Kasanwirjo. De verdediger speelt aankomend seizoen eveneens op huurbasis voor de club uit Wien. Na afloop van de huurovereenkomst keren zowel Kasanwirjo, als Kongolo weer terug bij hun clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen