Vermoedelijke opstelling Feyenoord: met deze spits begint Arne Slot tegen Go Ahead Eagles

30 september 2023, 09:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord neemt het zaterdagavond op tegen Go Ahead Eagles en lijkt te gaan spelen met dezelfde elf namen als vorige wedstrijd tegen Ajax. Dat betekent dat Arne Slot het nog niet aandurft om Ayase Ueda vanaf het begin te laten spelen.

Ueda maakte in de ruim gewonnen Klassieker zijn rentree in de hoofdmacht van Feyenoord. De Japanner was een tijdje uit de roulatie door een blessure die hij opliep tijdens de interlandperiode. Voor Feyenoord was deze blessure een hoofdpijndossier, aangezien de Rotterdammers hierdoor zonder échte spits moesten aantreden tegen Celtic in de Champions League.

Artikel gaat verder onder video

Dat probleem lijkt echter volledig opgelost. Ueda zal zaterdagavond ongetwijfeld minuten gaan krijgen tegen Go Ahead Eagles, waardoor hij wordt klaargestoomd voor de volgende Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. Verder zorgt de vermoedelijke opstelling van Feyenoord niet voor verrassingen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:

Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Giménez, Paixão.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is Feyenoord - Go Ahead al gespeeld ?????? zie het niet meer bij het programma Eredivisie staan. Er staan maar 8 wedstrijden, die van zondag meegeteld

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen