Voorbeschouwing Klassieker: 'Feyenoord is de favoriet in Amsterdam'

22 september 2023, 12:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

In de Johan Cruijff ArenA staat zondagmiddag De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op het programma. De Rotterdammers verkeren duidelijk in een betere vorm en reizen als de favoriet af naar de hoofdstad voor de ontmoeting met de formatie van trainer Maurice Steijn, zo wordt gesteld in de FCUpdate-podcast.


Bekijk hier de volledige video op Youtube of in de ePlayer hieronder!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat heb je aan favoriet zijn dan . Ik waag mezelf nooit aan voorspellingen of zeggen we gaan winnen ook niet tegen byv rkc . Daar hou ik niet zo van Het is een cliche maar deze wedstrijden staan opzich.. Ik heb wel vertrouwen maar dat is geen garantie . We gaan het zien

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Voorbeschouwing Klassieker: 'Feyenoord is de favoriet in Amsterdam'" Dat werd ook voor Feyenoord/Celtic gezegd en kijk hoe moeizaam het in de Kuip notabene, ging. Wel gewonnen dat wel, gelukkig maar anders is er ook een kleine crisis in Zuid. Steijn weet wel wat hij de selectie moet voorspiegelen: strijd, inzet, motivatie, vechtlust. We shall see.

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je noemt nou 4 eigenschappen op die Ajax nou nooit heeft gehad😎

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goku hij heeft overal commentaar op met zijn accountjes . Lekker laten gaan .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goku dan moeten ze die nu maar hebben extra tegen de concurrent. Ach alles is betrekkelijk, de beste wint, maar afgaande op de titel zeg ik: "het wordt niet een makkie voor Feyenoord".

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker morgen weer in de Arena met de gabbies, lang op deze confrontatie gewacht. Winnen, gelijkspel of verliezen maakt niets uit, liever wel winnen, maar gezien de omstandigheden is alles op dit moment OK als Ajax maar strijd levert.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen