Drie grote namen bij Ajax genoemd: 'Hij heeft wel een Feyenoord-stempel'

9 oktober 2023, 17:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax doet er goed aan om een klankbord voor Maurice Steijn binnen te halen, zo denken Mike Verweij en Valentijn Driessen. Zoals Dick Advocaat (Feyenoord) en Guus Hiddink (PSV) in het verleden trainers bijstonden, kan een ervaren coach dat ook doen bij Ajax. Verweij en Driessen komen ook met namen op de proppen als Steijn vervangen moet worden als hoofdtrainer.

Zondag werd duidelijk dat Rafael van der Vaart ondanks toenadering van Ajax niet aan de slag gaat in de technische staf. “Die heeft ook niet die ervaring. Ik begreep heel goed wat PSV deed met Hiddink en Feyenoord met Advocaat. Zo iemand zou Ajax ook bij Steijn moeten hebben”, adviseert Driessen in de podcast Kick-Off.

Artikel gaat verder onder video

Weliswaar komt Louis van Gaal de Raad van Commissarissen adviseren, maar zijn precieze rol rondom het eerste elftal moet nog blijken. “Als hij die functie van klankbord gaat bekleden, prima. Als dat niet lukt omdat hij te druk is met het adviseurschap bij Ajax, dan zou ik iemand anders daarvoor vragen, Henk ten Cate.”

Verweij en Driessen komen ook met Frank de Boer op de proppen om de nieuwe trainer te worden. “Die verdient veel geld bij Al-Jazira, maar die zou het misschien wel willen. Vorig seizoen wilde hij het ook best overnemen van Alfred Schreuder”, aldus Driessen. De Boer bedankte echter toen Ajax een tweede gesprek wilde. Verweij doet nog een pikante suggestie: “Hij heeft een groot Feyenoord-stempel, maar Bert van Marwijk?” Van Marwijk werkt momenteel achter de schermen bij MVV Maastricht als leercoach voor de trainers bij de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mike Verweij en Vakentijn Driessen mowten hun bek houden . Laat die twee elkaar lekker bevredigen met hun bemoeizuchtige reacties. Het zijn twee opruiers en valse nichten.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax zit in de hoek waar de zwaarste klappen vallen ! ! ! !

ria vandenhoek
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een gelul allemaal geen 1trainer krijgt ajax met dit elftal op de rit

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal mee eens Ajax moet grote schoonmaak houden trainer en alle zomer aan kopen er zo snel mogelijk uit trappen en ook de directe er uit trappen en met schone lei beginnen

Henk Dekwaadsteniet
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jaap de Groot (die ontslagen werd) was de eerste Ajax basher en Driessen zijn sprekende pop. Nu heeft Driessen zijn taak overgenomen en is Verweij zijn sprekende pop. Motto zo veel mogelijk onzin verspreiden want dan klopt er wel eens wat. Specialteit spelers en voornamelijk gepasseerde spelers woorden in de mond leggen. Doel bij VI aanschuiven en Louis van Gaal en Ten Hag kleineren omtrent hun engels.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen