Gertjan Verbeek ergert zich kapot aan Eredivisie-speler: 'Ik vind hem kinderachtig'

21 oktober 2023, 08:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © FCUpdate

Van alle spelers in de Eredivisie is Michiel Kramer degene aan wie Gertjan Verbeek zich het meest ergert, zo vertelt hij in gesprek met FCUpdate-journalist Mounir Boualin. De manier waarop de 34-jarige spits in augustus zijn doelpunt tegen AZ vierde, kan volgens Verbeek niet door de beugel.

Kramer vierde zijn doelpunt door langs het uitvak van AZ te rennen en een obsceen gebaar te maken. "Kinderachtig", vindt Verbeek. "Je maakt toch geen handgebaar waarmee je kleine kinderen shockeert? Dat doe je toch niet? Uitbundig juichen mag wel maar, maar al die rare gebaartjes en naar je rugnummer wijzen, dat is niet aan mij besteed."

Het volledige interview, waarin Verbeek ook zijn titelfavoriet aanwijst en vertelt welke Eredivisie-trainer hij het meest onderschat vindt, kun je hierboven bekijken of via YouTube.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een van de slechtste trainers en analist van Nederland heeft in dit geval gelijk !!! Maar kan toch maar beter zijn mond houdend , komt vaak niet veel goeds uit.

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

👍🏼

Jac Jonkmans
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Prima

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eindelijk een beetje een apart figuur, die zich niet veel van anderen aantrekt. Dat vind ik wel leuk. Verder is het ook geneuzel in de marge. Net als Verbeek.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen