Oud-prof ziet maar één manier hoe Ajax van PSV kan winnen

28 oktober 2023, 15:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © FC Rijnmond

Mario Bilate schat de kans klein dat Ajax zondagmiddag een resultaat kan halen bij PSV. De crisisclub gaat op bezoek bij de nog foutloze Eindhovenaren en kunnen hun borst nat maken, zo denkt de voormalig profvoetballer. Bilate ziet één manier hoe de Amsterdammers kunnen winnen van PSV.

Bij FC Rijnmond vraagt presentator Bart Nolles zich af of Feyenoord zondagmiddag moet hopen op een winstpartij van Ajax. De Rotterdammers zouden – indien de ploeg van Arne Slot zelf wint bij FC Twente – daardoor inlopen op PSV, terwijl Ajax nog in de verste verte niet in de buurt komt van Feyenoord. “Ja, dat hopen ze. Maar het gaat niet gebeuren”, reageert Bilate stellig.

Artikel gaat verder onder video

De oud-spits van onder meer RKC Waalwijk, FC Emmen en FC Den Bosch ziet Ajax maar op één manier een resultaat halen uit de Lichtstad. “Als PSV vroeg in de eerste helft tegen een rode kaart aanloopt en de stand is op dat moment nog gunstig”, schetst Bilate. “Maar die wedstrijd gaat Ajax niet winnen”, gaat de speler van Kozakken Boys verder.

Feyenoord opent de Eredivisiezondag op bezoek in de Grolsch Veste. De Rotterdammers hebben op dit moment vier punten achterstand op koploper PSV. Een verliespartij zou – indien PSV inderdaad met speels gemak van Ajax gaat winnen – vervelend nieuws kunnen zijn voor Feyenoord. De ploeg van Slot zou dan al zeven punten achterstand hebben op de Eindhovenaren.  

Maakt Ajax inderdaad geen schijn van kans tegen PSV?

Laden...
1170 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er zijn meerdere scenario's mogelijk dat Ajax gaat winnen van PSV. Het eerste scenario is dat Ajax een voorsprong krijgt van de KNVB. Dus met 0-5 starten. Het tweede scenario is dat PSV de eerste helft laat schieten en pas na de thee het veld op komt Het derde scenario zou kunnen zijn dat Ajax de basiself opstelt en de wisselspelers erbij zet. Ik zeg niet dat het de Amsterdammers gaat lukken maar het zijn mogelijkheden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen