Özturk ziet probleem voor Ajax: 'Ik heb het idee dat hij zich niet helemaal op zijn plek voelt'

16 oktober 2023, 09:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Suleyman Özturk heeft het idee dat Hedwiges Maduro zich niet helemaal op zijn plek voelt bij Ajax. De 38-jarige trainer werd afgelopen zomer op voorspraak van Maurice Steijn toegevoegd aan de technische staf van de Amsterdamse club.

Aan tafel bij Studio Voetbal krijgt Özturk de vraag hoe hij naar de rol van Maduro bij Ajax aankijkt. "Hij is natuurlijk met veel bombarie binnengehaald. Als het grote trainerstalent is hij van Almere City overgenomen. Je krijgt nu het idee dat hij zich daar niet helemaal op zijn plek voelt. We hebben natuurlijk de psycholoog gehoord bij De Perstribune…"

Artikel gaat verder onder video

Özturk doelt op de uithaal van Annemieke Zijerveld naar de technische staf van Ajax. De sportpsycholoog, die vorig seizoen bij Almere City samenwerkte met Maduro, stelde dat Maurice Steijn en zijn assistenten schuldig zijn aan de tegenvallende prestaties van de spelers.

Daar heeft zij het ook over gehad met Maduro zelf. "Ik hoor natuurlijk ook zijn verhalen aan en zijn perspectief. Hij geeft er een invulling aan waarvan hij denkt dat dat het beste is, maar ik denk dat dat nog veel beter kan. Iedereen kijkt natuurlijk heel erg naar de spelers, maar het begint met leiderschap bij de trainer en de staf en dat is er totaal niet", zei ze.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

mrgert
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maduro is typisch gevalletje van te graag willen en hopen dat het goed zal komen. Wat als Steijn er uit vliegt, blijft hij dan wel, is hij solidair, mag hij wel blijven; ga terug naar Pastoor en leer daar nog meer en zoek eerst lekker een eigen club divisietje lager, Groningen bijvoorbeeld, veel beter voor hem

Eaglemind
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een journalist heeft weer een idee dat... Heb je met hem gesproken, Özturk???

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Özturk moet zijn negatieve bek eens houden over Ajax. Lekker Nederlandse naam ook.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen