'Ten Hag hoopt deze winter voormalig PSV'er naar Manchester United te halen'

3 oktober 2023, 16:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Manchester United hoopt in januari zaken te doen met Everton. Voormalig PSV'er Jarrad Branthwaite (21) zou bij de club van Erik ten Hag op het lijstje staan als mogelijke versterking van de defensie.

Dat schrijft de Daily Mail althans. De komst van Branthwaite moet zorgen voor een extra optie in de door blessureleed geplaagde verdediging van Manchester United. Linksbacks Luke Shaw en Tyrell Malacia zijn al langere tijd uit de roulatie, daarnaast is ook Lisandro Martínez voorlopig niet inzetbaar. Het laatste nieuws uit Manchester is dat de Argentijn afgelopen maandag opnieuw aan zijn voet geopereerd is; het herstel van de oud-Ajacied zou tot drie maanden kunnen vergen.

Artikel gaat verder onder video

Naast Branthwaite zou United ook twee andere spelers hebben geïdentificeerd als mogelijke winterversterking: Antonio Silva (Benfica) en Jean-Clair Todibo (OGC Nice). Branthwaite zou er echter goed opstaan in Manchester: "Hij maakte indruk op huurbasis bij PSV, waar hij werkte onder Ruud van Nistelrooy", schrijft de krant. Buiten United zou ook stadgenoot Manchester City de ontwikkeling van Branthwaite nauwgezet in de gaten houden.

Afgelopen seizoen kwam Branthwaite namens PSV in alle competities tot 37 wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde. PSV wilde dan ook graag langer met hem door, maar de Engelsman keerde terug naar zijn eigenlijke werkgever Everton. Bij de tweede club van Liverpool bemachtigde de jonge verdediger dit seizoen na twee speelronden een basisplaats; sindsdien miste hij geen minuut meer in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten Hag , grapjas. Voor de Kerst is hij ontslagen. Hij is ook kampioen miskopen. Ik denk dat hij 5 keer zoveel heeft uitgegeven aan spelers dan Mislintat. Maar ja, hij is een Nederlander . Dan is er geen kritiek bij de zogenaamde voetbalkenners op TV en de Telegraaf.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen